karmenbauzgradaСледејќи го светскиот тренд во градежништвото и општо во работењето, Кармен Бауцентар разви нова приказна во своето постоење.

Главна и основна дејност досега претставуваше позиционирање на пазарот со разни производи и системи промовирани како последен тренд во модерното градење преку развивање дистрибутивна мрежа ширум целата земја- поткрепена со одлична логистика и фина изведба во деловни и стамбени објекти.

Сеедно дали се работи за приватна куќа, нов стан или пак адаптирање на постоечкиот простор- нашите системи земаат активно учество во сите акции од градежен карактер.

Ваквото работење досега резултира со создавање среќни и задоволни клиенти што е од голема важност за нас. Во таа насока Кармен Бауцентар цели кон остварување на својата мисија и визија преку отворање на Бауцентри ширум целата земја така што сега секој ке може одблизу да добие повеќе информации за нашите производи, а воедно да најде се што е потребно за уредување на својот дом.

Квалитет за сите професионалци како и хоби изведувачи, гаранција за квалитетот, сервис и резервни делови, достава до вашиот дом.

Кармен Бауцентар почитува семејни вредности, нашата приказна е приказна за целото семејство- повелете посетете не, ние постоиме за вас.
credit-cards
Кај нас вие одлучувате за начинот на плаќање
:
VISA, MASTER CARD, MAESTRO, DINERS

Купувајте на рати !!!

logo-obsg